Torna a la pàgina d'inici
 
 
 
  Notícies AFET
inici AFET - Notícies
     
  Recomanem llibre: “Todo lo que desea saber sobre Gestión de la farmacia: Marketing"  
 
  • Empresarials: FEFAC | AFB | AFET | AFELL | AGFE
  • Categories: Llibres recomanats
  • Etiquetes: gestió | llibres | màrqueting
  • Data de publicació: 09/11/2015 14:05:43
 
 

El llibre  “Todo lo que debe saber sobre Gestión de la farmacia: Marketing” és el primer d’una sèrie de sis. El seu autor, Joan Carles Serra, soci director de Market in red, amb més de 20 anys d’experiència en el màrqueting farmacèutic, conferenciant, formador i articulista, explica a FEFAC que la idea és presentar dos llibres cada any.

El que ha dedicat al màrqueting ha comptat amb la participació de diferents experts. “Un cop vaig tenir l’índex del llibre dissenyat, amb l’objectiu de recollir tot el que el titular de farmàcia ha d’adquirir per aconseguir el màxim nivell de coneixement en la matèria corresponent, vaig contactar amb companys farmacèutics i professionals que destaquen en una matèria en particular. Tinc la fortuna que tots ells van acceptar el repte”, explica Serra.

Tota la col·lecció de llibres està pensada per a una farmàcia estàndard. “Sóc conscient que la majoria de farmàcies estan en una situació complexa, no només per l'entorn inestable sinó també per un desconeixement de la gestió i, en algun cas, per la manca de mentalitat empresarial o de voluntat de canviar la seva forma de fer”, assenyala l’autor.

El lector pot escollir llegir el manual en funció del seu coneixement de la gestió. Si la desconeix, és millor llegir-lo de forma ordenada, si ja està format en la matèria, pot dirigir-se a la lectura dels capítols que més necessiti.

Serra destaca el difícil equilibri dels titulars de farmàcia entre exercir de la millor forma possible la seva professió com a farmacèutics i la gestió de la farmàcia per aconseguir resultats positius: “Creure que només un dels dos braços de la balança és el correcte s'allunya del que ha de ser la farmàcia actual i amb futur. Si oblidéssim el braç assistencial, ens portaria a convertir-nos en un comerç més i perdre el nostre patrimoni com a farmacèutics. Exercir-ho de la millor forma possible necessita de l'altre braç, l'empresarial”, opina l’autor del llibre. 

Títol: “Todo lo que debe saber sobre el Marketing Farmacéutico”
Autor: Joan Carles Serra
Editorial Bresca (Profit Editorial)
Compra el llibre: www.librosgestionfarmacia.com (enviament gratuït)

Si estàs interessat en adquirir el llibre i vols que et gestionem la compra des de FEFAC, de manera que el rebis a la teva farmàcia, comunica’ns-ho per email (fefac@fefac.cat) o bé a través del telèfon 93 323 24 22.

Vols recomanar algun llibre als teus companys titulars de farmàcia? Fes-ho a través d’aquest enllaç

 
 
   
   
     
     
 
Web patrocinada per:
Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia de Tarragona - Av. Marquès de Montoliu, 3 - 43002 Tarragona - Tel. 97 739 16 72 - Fax 97 739 16 72 | fescobar@fefac.cat