Torna a la pàgina d'inici
 
 
 
  Notícies AFET
inici AFET - Notícies
     
  Recomanem llibre: ‘El paciente impaciente y otras anécdotas de la Boticaria García’  
 

Escrit per l’adjunta de farmàcia i blogger Marián García

 
 
  • Empresarials: FEFAC | AFB | AFET | AFELL | AGFE
  • Categories: Llibres recomanats
  • Etiquetes: llibre
  • Data de publicació: 15/01/2016 14:37:22
 
 

El mes de febrer el 2015 va sortir publicat el llibre ‘El paciente impaciente y otras anécdotas de la Boticaria García’, que ha tingut un èxit que ha sorprès a la pròpia autora, Marián García, una farmacèutica que treballa d’adjunta a una farmàcia de Madrid i coneguda blogger (http://boticariagarcia.com)

El llibre recull a través de 339 pàgines històries, sobretot, pròpies, viscudes amb usuaris de la seva farmàcia, tot i que també ha incorporat experiències de familiars i amics. Segons ens explica a FEFAC, el motiu pel qual es va esgotar la primera edició en dos mesos i ha tingut més de 50 aparicions en mitjans de comunicació ho atribueix a que es presenta el tema de manera propera i a que el lector, ja sigui pacient o farmacèutic, es veu identificat fàcilment amb les anècdotes explicades sempre en clau d’humor.

Durant les seves 339 pàgines, es presenten 37 prototipus de pacients: la Mare Primerenca, el Pacient Morós, el Pacient Enamorat (de l’auxiliar),... i també de farmacèutics (com el Farmasauri, la Farmapija, el Farmafantasma o el Farmatuitero). El llibre acaba amb un compendi de paraules errònies

Per a més informació, clicar sobre els següents enllaços:

Més sobre el llibre

Primeres pàgines llibre ‘El paciente impaciente’

Títol: ‘El paciente impaciente y otras anécdotas de la Boticaria García’
Autor: Marián García
Editorial: La Esfera de los Libros
Comprar el llibre: Casa del Libro

Si estàs interessat en adquirir el llibre i vols ue et gestionem la compra des de FEFAC, de manera que el rebis a la teva farmàcia, comunica’ns-ho per email (fefac@fefac.cat) o bé a través del telèfon 93 323 24 22.

Vols recomanar algun llibre als teus companys titulars de farmàcia? Fes-ho a través d’aquest enllaç

 

 
 
   
   
     
     
 
Web patrocinada per:
Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia de Tarragona - Av. Marquès de Montoliu, 3 - 43002 Tarragona - Tel. 97 739 16 72 - Fax 97 739 16 72 | fescobar@fefac.cat