Torna a la pàgina d'inici
 
 
 
  Notícies AFET
inici AFET - Notícies
     
  Antoni Torres, president de FEFAC, reconegut amb el premi CCFC de la Reial Acadèmia de Farmàcia  
 

Aprofarm ha rebut el XIX premi de la RAFC i Banc Farmacèutic el de Federació Farmacèutica

 
 
  • Empresarials: FEFAC | AFB | AFET | AFELL | AGFE
  • Categories: General
  • Etiquetes: Banc Farmacèutic | Aprofarm | RAFC | premis
  • Data de publicació: 20/01/2016 13:21:12
 
 

La Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya va fer entrega ahir de la tercera edició del premi Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya al Sr. Antoni Torres, president de FEFAC. Entre els motius d’aquest reconeixement es troba “la seva gran contribució, des de la Federació que presideix, a la potenciació del prestigi professional dels farmacèutics, a través de projectes com ‘la farmàcia, el cor del barri’ o ‘frena el sol, frena el lupus’, que són clars exemples de la seva trajectòria”, segons l’acta de nomenament pronunciada pel Dr. Jaume Casas, secretari de la Reial Acadèmia, durant la Sessió Extraordinària Inaugural del Curs de l'any 2016.

Antoni Torres va expressar la seva satisfacció pel reconeixement a la seva tasca com a president de FEFAC amb la concessió del guardó, i va agrair “la feina i col·laboració de persones i entitats que han cregut en la Federació i han treballat conjuntament quan els projectes eren només sobre un paper”. D’una banda, va agrair el suport dels socis de les empresarials que conformen FEFAC (AFB, AGFE, AFET i AFELL), així com dels membres que integren les seves juntes directives.

D’altra banda, va fer una menció especial a les institucions gràcies a la col·laboració de les quals ha estat possible aquest reconeixement: al Consell Català de Col·legis de Farmacèutics (Sr. Jordi de Dalmases i Sra. Pilar Gascón), Associació Barcelona Salut (Dr. Josep Brugada, Dr. Lluís Asmarats, Sr. Javier Vilda i Sr. Joan Soriano), Ferrer (Sr. Jordi Ramentol, Sr. Josep Campos, Sr. Manel Vera i Sra. Eva Caleya), AXA (Sr. Antonio Jiménez), Alliance Healthcare (Sr. César Martínez i Sr. Javier Casas), Fedefarma (Sr. Vicenç Calduch i Sr. David Pardo), ACLEG (Sra. Pilar Lucas) i especialistes com el Dr. Ricard Cervera, Dra. Olga Araujo, Dra. Dolors Domingo, Dr. Gerard Espinosa o Dr. Tarek Carlos Salman.

“Des de FEFAC creiem en el que fem, i en que cal fer-ho de forma honesta i fent participar als demés, sumant, treballant i escoltant”, va assenyalar Torres. En la seva opinió, “la professió té un gran futur, i ha demostrat que és capaç de tirar endavant malgrat estar sotmesa a molts canvis”. També va destacar “la importància d’explicar a la societat l’aportació del sector i transmetre que la farmàcia és part de la solució per al sistema sanitari i per al ciutadà, que és el centre de totes les decisions de l’àmbit sanitari”.

Respecte els premis, tal com explica el Dr. Casas, des de la RAFC es va considerar encertat ampliar el que venia concedint anualment, tot comptant amb altres institucions del sector com són el CCFC i Federació Farmacèutica. Així, un jurat format per dos membres de la Reial Acadèmia i altres dos del Consell de Col·legis van coincidir en atorgar el premi d’enguany a Antoni Torres per la seva trajectòria en la defensa de la professió.

Així mateix, es va reconèixer la tasca d’Aprofarm (Associació Professional Independent de Farmacèutics Formuladors) , que va rebre el XIX Premi de la RAFC, i Banc Farmacèutic, entitat a la qual es va concedir el premi de Federació Farmacèutica. Els seus respectius presidents, el Sr. Alex Brenchat i el Sr. Francesc Llambí, van recollir el premi.

Antoni Torres, en el discurs d'agraïment durant l'entrega dels premis de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.

 

 
 
   
   
     
     
 
Web patrocinada per:
Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia de Tarragona - Av. Marquès de Montoliu, 3 - 43002 Tarragona - Tel. 97 739 16 72 - Fax 97 739 16 72 | fescobar@fefac.cat