Torna a la pàgina d'inici
 
 
Complimenta les dades que et sol•licitem per que puguem validar el teu registre com associat:

Nom: Nom del titular de l’oficina de farmàcia.
Cognoms: Cognoms del titular de l’oficina de farmàcia
Codi farmàcia: Número oficial que utilitzes quan segelles les receptes.
Telèfon: Per que poguem contactar amb tu si tenim cap problema al registre.
Email: Aquest email serà el teu usuari per accedir a la web.
Contrasenya: el password que vulguis i que serà el que utilitzaràs per accedir a la web.
Repetir contrasenya: torna a posar el mateix password perque no hi hagi cap error.


Selecciona una de les quatre empresarials, depenent quina sigui la província a la que pertany la teva farmàcia. Cas de no pertànyer a cap empresarial, selecciona la opció 'Titular de farmàcia no soci'.

Associació de Farmàcies de Barcelona (AFB)
Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia de Tarragona (AFET)
Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida (AFELL)
Associació Gironina Farmacèutica Empresarial (AGFE)
Titular de farmàcia no soci

Marqui la casella abans de continuar
Protecció de dades de caràcter personal
En compliment amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, FEFAC informa als seus associats i al públic en general que:
- Les dades personals introduïdes al formulari de sol·licitud d’informació de la pàgina web www.fefac.cat formaran part d’un fitxer anomenat BASE DE DADES propietat de FEFAC, que té com a finalitats (i) atendre les consultes i sol·licituds d’informació realitzades pels usuaris de la pàgina web (ii) informar, fins i tot per via electrònica, sobre els serveis o activitats que FEFAC ofereix a les farmàcies. L’interessat autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals amb aquestes finalitats.
- Les dades de caràcter personal facilitades seran d’ús exclusiu per part de FEFAC i no es preveuen que siguin comunicades a tercers.
- Si una persona vol exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte al tractament de les seves dades personals ha d’enviar una carta a FEFAC, Casanova, 84-86 entl 1C- 08011 Barcelona, o remetre un correu electrònic a l’adreça electrònica següent:fefac@fefac.cat
 
Web patrocinada per:
Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia de Tarragona - Av. Marquès de Montoliu, 3 - 43002 Tarragona - Tel. 97 739 16 72 - Fax 97 739 16 72 | fescobar@fefac.cat